تاریخ انتشار : شنبه 29 تیر 1398 - 17:15
کد خبر : 42314

جلوگیری از صدور مجوز واردات برنج و چای در فصل برداشت محصول

جلوگیری از صدور مجوز واردات برنج و چای در فصل برداشت محصول

فرماندار لاهیجان گفت: باید برای تقویت انگیزه کشاورزان و تولیدکنندگان از صدور مجوز برای واردات دو محصول راهبردی برنج و چای در زمان برداشت و عرضه این محصولات در گیلان جلوگیری شود.

جارستان: سید اسماعیل میرغضنفری در حاشیه بازدید از کارخانجات چای شهرستان لاهیجان، اظهار کرد: جلوگیری از صدور مجوز واردات در فصل برداشت محصول علاوه بر حفظ منافع کشور و کشاورزان، انگیزه شالیکاران و باغداران را در پرداختن به تولید افزایش می دهد، در غیر این صورت ممکن است کمرنگ شدن انگیزه کشاورزان و تولیدکنندگان را در پی داشته باشد.

وی ضمن تاکید بر ضرورت حمایت بیشتر از دو محصول استراتژیک برنج و چای کشور، خاطرنشان کرد: هر ساله در هنگام عرضه برنج و چای، مجوزهایی برای واردات صادر می شود که این کار نگرانی باغداران و شالیکاران را در پی دارد و آنها از فرمانداران انتظار دارند که به عنوان پل ارتباطی بین مردم و دولت مشکلات را به اطلاع حاکمیت برسانند.

فرماندار لاهیجان ضافه کرد: باید برای تقویت انگیزه کشاورزان و تولیدکنندگان از صدور مجوز برای واردات دو محصول راهبردی برنج و چای در زمان برداشت و عرضه این محصولات در گیلان جلوگیری شود.

این مقام مسئول از حمایت هیئت دولت و عملکرد مجموعه مدیران استان از محصول چای به ویژه سازمان چای، مجمع نمایندگان، استانداری گیلان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور قدردانی کرد و گفت: نظارت های مستمر موجب شده است که اقداماتی که در حمایت از محصول چای اعم از تولید، کمیت و کیفیت و قیمت تضمینی آن صورت گرفته است موجب شود که باغداران بهتر و مطلوب تر از گذشته به چایکاری بپردازند.

میرغضنفری خاطرنشان کرد: امسال یارانه واردات چای با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی حذف و از سویی نیز برای صادرات چای هم تسهیلاتی فراهم شده که قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه ارزآوری با صادرات محصولات کشاورزی برای کشور مهم است، ادامه داد: باید قوانین دست و پاگیر و سختگیری هایی که در مورد صادرات چای در حوزه گمرکات وجود دارد برطرف شود و رفع این مسایل موجب می شود که تولیدکنندگان با انگیزه و تلاش بیشتری به تولید ادامه دهند.

فرماندار لاهیجان یادآورشد: شهرستان لاهیجان در تولید دو محصول استراتژیک چای و برنج نقش عمده ای در گیلان دارد که این شهرستان به عنوان پایتخت چای کشور محسوب می شود و در تولید برنج نیز ۱۰ درصد از برنج گیلان را تولید می کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.